Food Processing Technology -maisteriohjelma
Tarvitsemme kaikki ruokaa päivittäin. Muuttuvat terveys- ja ravintosuositukset sekä maailmanlaajuiset ympäristöongelmat asettavat omat vaatimuksensa ruokateollisuudelle: on kehitettävä uusia, terveellisempiä elintarvikkeita kestävästi. Tämän vuoksi koko elintarviketeollisuuden on uudistuttava.
Food Processing Technology -maisteriohjelma keskittyy ruoantuotannon jalostusteknologioihin ja yksikköprosesseihin. Ohjelmassa opit ruoanjalostusteollisuuden uudistamisen ja uusien elintarvikeprosessien kehittämisen kannalta oleellisia taitoja.
Ohjelma kattaa ruoantuotannon mekaaniset prosessit ja lämpöprosessit, fermentaation, uudet uuttamismenetelmät, ja nesteiden, suspensioiden ja hiukkasten virtausopin.
Ohjelma toteutetaan monimuoto-opetuksena eli lähi- ja verkko-opetuksen yhdistelmänä. Koulutusohjelman pakollisia syventäviä opintoja järjestetään paikan päällä Kouvolassa joko luentojen, harjoitus- tai laboratoriotöiden muodossa osallistumista vaativana kontaktiopetuksena. Lähiopetukset pyritään järjestämään intensiivityyppisesti muutaman päivän jaksoissa. Osa kursseista on suoritettavissa etäopetuksena. Opiskelupaikan saaneiden tulee varautua osallistumaan kursseille alueyksikössä tarpeen mukaan opetuspäivinä.
Ohjelma on englanninkielinen.
EUR-ACE® and ASIIN are quality labels for engineering degree programmes at the Bachelor and Master level. The programmes were accredited in 2011 for the first time and the re-accreditation took place in 2017.