ULMARA mullistaa ravitsemisalan liiketoimintaa tarjoamalla yksinkertaisen ja tehokkaan teknologian käyttää tuoreita ainesosia ainutlaatuisien, terveiden makujen valmistamisessa.
Käyttäen hyväksi ultraääniavusteista uuttoteknologiaa, ULMARAn avulla voidaan loihtia räätälöityjä aromeja terveellisistä raaka-aineista, kuten hedelmistä, marjoista ja yrteistä.
Näitä maukkaita uutteita voidaan valmistaa ja käyttää mm. ravintoloissa, kahviloissa ja leipomoissa.
Tämä innovatiivinen ratkaisu mahdollistaa nopean, yksinkertaisen ja kestävän tavan erottua kilpailijoista ruokaan, juomaan tai leivoksiin liittyvässä liiketoiminnassa.
Hanke toteutetaan yhteistyössä LAB Ammattikorkeakoulun kanssa. Lisätietoja ULMARAsta ja sen eduista yrityksille antaa Professori Tuomas Koiranen.
Projektin toteutusaika:
1.1.2023-31.12.2024
Projektin rahoitus:
Business Finland
Tuomas Koiranen
Projektin tavoite
Projektin tavoitteena on valmistella ULMARA NextGenExtraction-ultraääniuuttokonseptin kaupallistamista.