Overview and Toxicity Assessment of Ultrasound-Assisted Extraction of Natural Ingredients from Plants | 2024 Tyyppi A2 Review article, literature review, systematic review Tekijä(t) Demesa Abayneh Getachew, Saavala Soila, Pöysä Marjo, Koiranen Tuomas Energia – kohti hiilineutraalia maailmaa Elintarviketieteet LUT School of Engineering Sciences
From Satellite to UAV-Based Remote Sensing: A Review on Precision Agriculture | 2023 Tyyppi A1 Journal article (refereed), original research Tekijä(t) Phang Swee King, Chiang Tsai Hou Adam, Happonen Ari, Chang Miko May Lee Muu painopiste Liiketoiminta ja yhteiskunta – kohti kestävää uudistumista Maataloustieteet ja biologiset tieteet (muut) Maaperätiede Maatalous- ja kasvinviljelytiede Elintarviketieteet Operaatiotutkimus ja -analyysi Strategia ja johtaminen Tekoäly Tietojenkäsittelytieteet (muut) Tietojenkäsittelyopin sovellukset Tietojenkäsittelytieteet Laitteistot ja arkkitehtuurit Konenäkö ja hahmontunnistus Tietojärjestelmät Teknologia- ja innovaatiojohtaminen LUT School of Engineering Sciences
Forecasting disruptions in global food value chains to tackle food insecurity: The role of AI and big data analytics – A bibliometric and scientometric analysis | 2023 Tyyppi A1 Journal article (refereed), original research Tekijä(t) Tamasiga Phemelo, Ouassou El houssin, Onyeaka Helen, Bakwena Malebogo, Happonen Ari, Molala Malesela Muu painopiste Liiketoiminta ja yhteiskunta – kohti kestävää uudistumista Maataloustieteet ja biologiset tieteet (muut) Elintarviketieteet Operaatiotutkimus ja -analyysi Tietojenkäsittelytieteet (muut) Teknologia- ja innovaatiojohtaminen LUT School of Engineering Sciences
Saloplastics and the polyelectrolyte complex continuum: Advances, challenges and prospects | 2023 Tyyppi A2 Review article, literature review, systematic review Tekijä(t) Bediako John Kwame, Mouele Emile Salomon Massima, El Ouardi Youssef, Repo Eveliina Vesi – jalostuksen uusi aikakausi Elintarviketieteet Materiaalikemia Biomateriaalit Suodatus ja erottaminen Pinnat, pinnoitteet ja kalvot Ympäristökemia Polymeerit ja muovit Ympäristötiede (muut) Materiaalitiede (muut) Epäorgaaninen kemia LUT School of Engineering Sciences
Environmental and nutritional Life Cycle Assessment of novel foods in meals as transformative food for the future | 2023 Tyyppi A1 Journal article (refereed), original research Tekijä(t) Mazac Rachel, Järviö Natasha, Tuomisto Hanna Muu painopiste Elintarviketieteet LUT School of Energy Systems
Sensory profile of ethyl β-D-glucopyranoside and its contribution to quality of sea buckthorn (Hippophaë rhamnoides) | 2017 Tyyppi A1 Journal article (refereed), original research Tekijä(t) Ma Xueying, Laaksonen Oskar, Heinonen Jari, Sainio Tuomo, Kallio Heikki, Yang Baoru Elintarviketieteet Kemian tekniikka LUT School of Engineering Sciences
A life cycle environmental sustainability analysis of microbial protein production via power-to-food approaches | 2020 Tyyppi A1 Journal article (refereed), original research Tekijä(t) Sillman J., Uusitalo V., Ruuskanen V., Ojala L., Kahiluoto H., Soukka R., Ahola J. Elintarviketieteet Uusiutuva energia, kestävyys ja ympäristö LUT School of Energy Systems
Anthocyanin-rich extract from purple potatoes decreases postprandial glycemic response and affects inflammation markers in healthy men Food Chemistry or its open access mirror | 2019 Tyyppi A1 Journal article (refereed), original research Tekijä(t) Jokioja Johanna, Linderborg Kaisa, Kortesniemi Maaria, Nuora Anu, Heinonen Jari, Sainio Tuomo, Viitanen Matti, Kallio Heikki, Yang Baoru Elintarviketieteet Kemia (muut) LUT School of Engineering Sciences
Comparison of Organic Food Packaging in Denmark, Finland, Germany, Great Britain and Italy | 2019 Tyyppi A1 Journal article (refereed), original research Tekijä(t) Paunonen Sara, Pitkänen Marja, Vähä-Nissi Mika, Leminen Ville, Kainusalmi Mika Elintarviketieteet Tekniikka (muut) LUT School of Energy Systems